eur:
394.82
usd:
367.45
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
MEXICO CITY, MEXICO - JANUARY 08: Dani Alves of Pumas UNAM reacts during the 1st round match between Pumas UNAM and FC Juarez as part of the Torneo Clausura 2023 Liga MX at Olimpico Universitario Stadium on January 08, 2023 in Mexico City, Mexico. (Photo by Hector Vivas/Getty Images)
Nyitókép: Hector Vivas/Getty Images

Szexuális zaklatási ügye miatt szerződést bontott Dani Alvessel a klubja

A brazil védőt pénteken őrizetbe vették Barcelonában, ahol nyomozás folyik ellene szexuális zaklatás miatt.

A fejleményről a spanyol Relevo portál számolt be szombaton Leopoldo Silva klubelnökre hivatkozva.

„A klub úgy döntött, hogy a mai naptól alapos okkal felmondja Alves munkaszerződését” – mondta Silva egy sajtótájékoztatón.

A világ legeredményesebb futballistái közé tartozó hátvéd ügyében annak kapcsán kezdődött nyomozás, hogy egy nő feljelentése szerint múlt év végén, egy barcelonai diszkóban zaklatta, a fehérneműjébe dugta a kezét. A 39 éves Alves, aki 2022 júliusa óta volt a mexikói klub játékosa, tagadja a vádat.

A brazil labdarúgó az eredményességet illetően világelsőnek számít, mivel klubcsapataival, köztük az FC Barcelonával, valamint a válogatottal összesen 43 trófeát gyűjtött. Így többek között háromszoros Bajnokok Ligája-győztes, hatszoros spanyol bajnok, kétszeres francia és egyszeres olasz bajnok, a brazil nemzeti együttes tagjaként pedig kétszer nyerte meg a Konföderációs Kupát (2009, 2013) és a Copa Américát (2007, 2019), emellett olimpiai bajnok is (2021).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×