eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az argentin Lionel Messi (b) edz csapattársaival Abu-Dzabiban 2022. november 14-én, két nappal az Egyesült Arab Emírségek elleni felkészülési labdarúgó-mérkőzés előtt. A 2022-es labdarúgó-világbajnokságot november 20. és december 18. között rendezik Katarban.
Nyitókép: MTI/EPA/Ali Haider

Katari vb: Messi biztosra ment a tippjével

Az argentinok világsztárja szerint nyílt a verseny a katari labdarúgó-világbajnokság előtt, de Brazília, Franciaország és Anglia az esélyeket illetően a többiek előtt jár.

Sok szakértő ugyanakkor a Messi vezette Argentínát tartja favoritnak azok után, hogy a gárda tavaly megnyerte a Copa Americát.

"Brazília, Franciaország és Anglia jelenleg egy kicsit a többiek előtt van, de bármi megtörténhet. Az esélyesek mindig ugyanazok" - mondta a hétszeres aranylabdás játékos a dél-amerikai szövetség Youtube-csatornáján.

Az 1978-ban és 1986-ban világbajnok argentinok egy hét múlva kezdik meg szereplésüket Katarban, amikor is Szaúd-Arábia ellen lépnek pályára. Később pedig Mexikó és Lengyelország lesz az ellenfelük a C csoportban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×