eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Referee hands showing red card on football match
Nyitókép: leolintang/Getty Images

Tíz pirosig meg sem állt a bíró az argentín szuperkupa döntőjében – videó

A Buenos Aires-i Racing Club együttese nyerte a labdarúgó argentin szuperkupát (Bajnokok Trófeája), miután a vasárnapi döntőben hosszabbítást követően 2–1-re legyőzte a Boca Juniors együttesét, de az összecsapás leginkább arról marad majd emlékezetes, hogy a játékvezető 10 piros lapot osztott ki a 120 perc alatt.

A november 20-án kezdődő katari világbajnokság játékvezetői keretében is szereplő Facundo Tello a 95. percben mindkét csapatból kiállított egy-egy játékost, de az igazi „lapzuhatag” csak a hosszabbítás utolsó perceiben következett be.

Az addig már ismét emberelőnyben lévő Racing Club középpályása, Carlos Alcaraz ugyanis a 118. percben szerzett fejesgóllal juttatta előnyhöz együttesét, majd az ellenfél szurkolói előtt kezdte ünnepelni a találatot, felbosszantva ezzel a rivális csapat futballistáit.

A Boca játékosai nekiestek Alcaraznak, a fülénél fogva rángatták és a labdát is hozzávágták, a kakaskodásnak pedig a játékvezető vetett véget egyszerre hat piros lappal: Tello kiállította a győztes gól szerzőjét, valamint rajta kívül öt játékost a Boca Juniorsból.

A mérkőzésnek aztán úgy lett vége, hogy a Boca nem tudta lejátszani a hátralévő időt, ehhez ugyanis nem maradt elegendő játékosa a pályán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×