eur:
395
usd:
367.23
bux:
71623.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A kanadai Nicholas Latifi (b) és a thaiföldi Alex Albon, a Williams Alpine versenyzői a Forma-1-es Magyar Nagydíj előtti pilótaparádén a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 31-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

F1: Távozik a Williams versenyzője

Nicholas Latifi három év után, a szezon végén távozik a csapattól.

A versenyzőnek tavaly voltak felvillanásai a Williamsnél, idén azonban jelentősen visszaesett a kanadai teljesítménye. Az idei szezonban való gyenge teljesítménye miatt néhány futam után a kirúgásáról cikkeztek – írja a vezess.hu.

Nicholas Latifi még befejezheti az évet, de a szezon végén távozik – derült ki a mostani bejelentésből. Utódjának nevét később jelentik be.

A sajtóközleményben a versenyző udvariasan köszönetet mondott a Williamsnek az elmúlt három évért. Jost Capito csapatfőnök ugyanilyen kedves szavakkal válaszolt. “Mindannyian a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre, a pilótafülkében és azon kívül egyaránt” – fogalmazott Jost Capito.

Nicholas Latifi Instagramon is köszönetet mondott a Williamsnek távozása kapcsán:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nicholas Latifi (@nicholaslatifi) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×