eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

A nyolcaddöntőig jutott a magyar válogatott a kispályás foci-vb-n

"Bosszantó, hogy olyan meccsen veszített a csapat, amelyen a torna során a legegységesebb és legösszeszedettebb volt."

A nyolcaddöntőig jutott a magyar válogatott a hazai rendezésű kispályás labdarúgó-világbajnokságon (socca).

Kőbánya központjában, a Mázsa téren zajló világversenyen a szervezők tájékoztatása alapján a nemzeti csapat a csoportmeccseken Szerbiát 7-1-re, Egyiptomot 4-0-ra verte, Bulgáriától pedig 3-1-re kikapott.

A csütörtöki vihar miatt az utolsó csoportmeccsüket - az afrikai együttessel szemben - péntek reggelre halasztották, pár órával később pedig már a németek következtek a nyolcaddöntőben. Ott aztán 0-2-ről még egyenlített a magyar válogatott, de végül a rávezetések döntöttek, amelyekben a németek bizonyultak jobbnak, így 3-2-re nyertek.

Schrancz Balázs szövetségi kapitány kiemelte: bosszantó, hogy olyan meccsen veszített a csapat, amelyen a torna során a legegységesebb és legösszeszedettebb volt.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×