eur:
399.61
usd:
361.26
bux:
73577.88
2024. október 2. szerda Petra
Erling Haaland (j), a Manchester City játékosa ünnepel, miután megszerezte második gólját a West Ham United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 2022. augusztus 7-i mérkőzésén Londonban.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Erling Haaland szenzációsan mutatkozott be a Premier League-ben

Haaland az első félidőben előbb kiharcolt egy büntetőt, majd azt gólra váltotta. A másodikban lőtt egyet akcióból, ballal – így mutatkozott be a Premier League-ben.

Tizenegy éve nem fordult elő az angol élvonalban, hogy a Manchester City játékosa két góllal mutatkozzon be. Akkor Segio Agüero remekelt, most Erling Haaland. A norvég csatár családja – miután hajdanán az édesapja, Alfie is szerzett három gólt a City mezében a Premier League-ben – az első olyan nem brit família lett, amelyben apa és fia is gólt szerzett a Premier League-ben.

Még egy különlegesség: a PL-történet második olyan újonca lett a brazil Alexandre Pato, a Kacsa után, aki első bajnokiján kiharcolt egy büntetőt és azt gólra váltotta.

West Ham United–Manchester City 0-2

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 12:12
×
×
×
×