eur:
394.84
usd:
367.49
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Twitter

Óriási ciki - Butaságot jelentett be az Alonso által elhagyott csapat

Az utódként bejelentett pilóta közölte, ő ugyan nem érintettje ennek a történetnek.

A Forma-1-es világbajnoki sorozatban szereplő Alpine kedden bejelentette, hogy az Aston Martinhoz távozó Fernando Alonsót Oscar Piastri váltja jövőre, ám az ausztrál pilóta később cáfolta a csapat által közzétett hírt.

"Arról értesültem, hogy az engedélyem nélkül az Alpine sajtóközleményt adott ki arról, hogy jövőre náluk versenyzek. Ez nem így van, nem írtam alá semmilyen szerződést az Alpine-nal 2023-ra. Nem fogok jövőre náluk vezetni" - írta kedden este Twitter-oldalán a sportoló.

Az istálló egy nappal azután jelentette be 21 éves tartalékpilótájának jövő évi "előléptetését", hogy hétfőn a 41 esztendős Fernando Alonso közölte, a szezon végén csapatot vált, és több évre szóló megállapodást kötött az Aston Martinnal.

Az Alpine-nál a jelenleg is a csapatnál versenyző francia Esteban Ocon helye 2023-ban is biztos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×