eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Glasgow, 2018. augusztus 12.Rasovszky Kristóf a nyíltvízi úszók 25 km-es számában a glasgow-i úszó Európa-bajnokságon 2018. augusztus 12-én. (MTI/EPA/Robert Perry)
Nyitókép: MTI/EPA/Robert Perry

Rasovszky Kristóf bronzérmes a setúbali nyíltvízi úszó világkupaversenyen

A nőknél legjobb magyarként Olasz Anna a 11. lett.

Rasovszky Kristóf bronzérmet nyert szombaton a nyíltvízi úszók portugáliai világkupaversenyén.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az olimpiai második Rasovszkyt a 10 kilométeres viadalon csak két olasz, az Európa-bajnoki címvédő, medencés olimpiai bajnok Gregorio Paltrinieri és Domenico Acerenza előzte meg.

"Ez teljesen rendben volt, csak a végén még kicsit lassan jöttem, de ezzel most nincs semmi baj - értékelt Rasovszky Kristóf. - Azért aprítottuk egymást szépen, de most nem a szó fizikai értelmében, hanem ahogy a tempót diktáltuk. Hol az olaszok mentek előre, hol én, és sikerült is nagyon komolyan szétszakítani a mezőnyt, azaz hamar bezártuk a játszóteret."

Hozzátette, világbajnoki felkészülési jelenlegi szakaszában az állóképesség megszerzése van a középpontban, ezért tisztában volt vele, hogy most még nem ő lesz a leggyorsabb a hajrában.

A szakágban a következő verseny a budapesti világbajnokság lesz a Lupa tavon június 26. és 30. között, a világkupa pedig július 8-án Párizsban folytatódik.

Eredmények:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×