eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Szocsi, 2018. július 7.Sztanyiszlav Csercseszov orosz szövetségi kapitány az Oroszország - Horvátország mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a szocsi Fist Stadionban 2018. július 7-én. (MTI/AP/Manu Fernandez)
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernandez

A bajnoktól kapta meg a Gyirmót a kegyelemdöfést

Ősztől a Gyirmót az NB II-ben, a Ferencváros a Bajnok Ligájában mutathatja meg, mit tud.

A sereghajtó Gyirmót a bajnok és kupagyőztes Ferencvárostól elszenvedett 2-1-es vereséggel búcsúzott az élvonaltól a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójának szombati játéknapján.

Felszabadult játékot hozott a már bajnok Ferencváros és a sereghajtóként biztos kieső Gyirmót összecsapásának első félideje. A csapatok támadó futballal szórakoztatták a közönséget, de az esélyesebb fővárosiak voltak veszélyesebbek. A zöld-fehérek sokáig nem tudták gólra váltani fölényüket, mígnem a szünet előtti utolsó pillanatokban Bassey sokadik helyzetét végül gólra váltotta.

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, azaz az FTC jó lehetőségeket dolgozott ki, de Rusák remek védéseinek köszönhetően nem nőtt a különbség. A hazaiak aztán szórványos támadásaik egyikéből váratlanul egyenlítettek, sőt, majdnem a vezetést is megszerezték, de a második góljukat les miatt érvénytelenítették. A fővárosi csapatot nem zavarta meg a rövidzárlat, továbbra is fölényben játszott, végül Civic góljával megérdemelten távozott három ponttal Gyirmótról.

OTP Bank Liga, 33. (utolsó) forduló:

Gyirmót FC Győr-Ferencvárosi TC 1-2 (0-1)

Gyirmót, 2628 néző, v.: Zierkelbach

gólszerző: Varga B. (57.), illetve Bassey (45+1.), Civic (78.)

sárga lap: Hasani (43.), Szegi (50.), illetve Redzic (82.)

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×