eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Jody Lukoki, a Ludogorets játékosa (k) gólt rúg a labdarúgó Európa-liga csoportkörében játszott Ludogorec - Ferencváros mérkőzésen a razgradi Ludogorec Arénában, Bulgáriában 2019. december 12-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

29 évesen elhunyt a csatár, aki két gólt is lőtt a Fradinak

Az Ajax-nevelésű holland-kongói labdarúgó, Jody Lukoki a Ludogorec játékosaként 2019 őszén két gólt is lőtt a Ferencvárosnak az Európa-liga csoportkörében.

Korábbi játékosunk, Jody Lukoki 29 éves korábban elhunyt – írta honlapján az Ajax, de a játékos legutóbbi klubja, a Twente is közölte a halálhírét. A halála oka egyelőre ismeretlen – írja a nemzetisport.hu.

Lukoki az Ajaxnál nevelkedett, 2011 és 2013 között 35 mérkőzésen összesen öt gólt szerzett az amszterdamiak felnőttcsapatában, és sorozatban három bajnoki címet nyert az együttessel. Utána játszott a Cambuurban és a Zwolléban, majd 2015-ben – a Transfermarkt adatai szerint – egymillió euróért a Ludogorechez szerződött, amelynél öt évet töltött el. 2019 őszén a Bajnokok Ligája selejtezőjében és az Európa-liga csoportkörében is pályára lépett az FTC ellen, három meccsen két gólt lőtt a magyar csapatnak, az El-ben betalált a Fradinak a hazai és az idegenbeli mérkőzésen is.

A korosztályos szinten még a holland nemzeti csapatokban szereplő, de a felnőttek között már Kongót képviselő játékos 2020 nyarán Törökországba igazolt a Yeni Malatyasporhoz, majd tavaly júliusban a Twentéhez szerződött, de az enschedei alakulatban keresztszalag-szakadása miatt egyszer sem játszott, mielőtt idén februárban felbontották a szerződését.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×