eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A győztes Szilágyi Áron a Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard világkupa döntője után a budapesti BOK Csarnokban 2022. március 19-én.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Szilágyi Áron ötödik Madridban

Olasz rivális állította meg a háromszoros olimpiai bajnokot.

Szilágyi Áron az ötödik helyen végzett a férfi kardozók madridi világkupa-versenyén.

A háromszoros olimpiai bajnok a francia Jean-Philippe Patrice-t 15-11-re, a dél-koreai Li Dzsong Hjunt 15-10-re, majd a 2017-ben világbajnok, 2019-ben vb-ezüstérmes Szatmári Andrást 15-11-re verve jutott el a legjobb nyolcig, ahol 15-14-re kikapott az olasz Luca Curatolitól.

A Tokióban Szilágyival és Szatmárival együtt csapatban bronzérmes Gémesi Csanád egy mérkőzést nyert, a válogatottal ugyancsak ötkarikás dobogós Decsi Tamás pedig a főtábla első fordulójában kikapott - a viadal honlapja szerint.

A női kardozók a tunéziai Hammametben versenyeznek a hétvégén. Legjobb magyarként Pusztai Liza kilencedik lett. A japán Ozaki Szeri ellen 15-14-re nyert, majd a német Lea Krügernél 15-12-re bizonyult jobbnak, a 16 között pedig 15-14-re kikapott a japán Kobajasi Kanaétől.

A főtáblán még egy magyar, Katona Renáta vívhatott, ő az első fordulóban vereséget szenvedett a négyszeres egyéni világbajnok ukrán Olga Harlantól.

Mindkét helyszínen csapatversenyt rendeznek vasárnap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×