eur:
392.19
usd:
361.8
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Boris Becker volt német teniszcsillag érkezik perének tárgyalására a southwarki koronabíróságra 2022. március 22-én. Az egykori klasszis ellen felhozott vádirat 24 pontot tartalmaz, többek között azt is, hogy Nagy-Britanniában és Németországban is vagyont rejtett el a végrehajtók elől. Amennyiben bebizonyosodik a bűnössége, akár hét év börtönt is kaphat.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Két és fél éves büntetést kapott Boris Becker

Megsértette a brit csődeljárási törvényt.

Két és fél év szabadságvesztésre ítélte egy londoni bíróság pénteken Boris Becker egykori teniszcsillagot azon a címen, hogy a hatszoros német Grand Slam-győztes szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adósságkötelezettségeinek behajtását, és ezzel megsértette a brit csődeljárási törvényt.

Becker ellen az angol-walesi ügyészség húsz vádpontban kezdeményezett büntetőeljárást. A londoni Southwark kerület koronabíróságának esküdtszéke végül négy vádpontban állapította meg a 2012 óta Nagy-Britanniában élő Becker bűnösségét.

A bíróság pénteken az esküdtek végzése alapján két év és hat hónap börtönre ítélte a volt teniszsztárt.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×