eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Basketball hoop isolated on black background. Professional sport concept
Nyitókép: Augustas Cetkauskas/Getty Images

Társházigazda lehet Ukrajna a 2025-ös férfi kosárlabda-Eb-n

A tornát igazándiból Lettország, Ciprus és Finnország rendezi.

A 2025-ös férfi kosárlabda Európa-bajnokságot Lettországban, Finnországban és Cipruson rendezik a sportág nemzetközi szövetségének (FIBA) keddi bejelentése szerint.

Csoportkörös meccsek mindhárom országban lesznek, míg a szeptemberi torna zárószakaszának a lettek adnak otthont.

A FIBA nem zárta ki, hogy a torna egyes mérkőzéseit Ukrajna láthatja majd vendégül. A nemzetközi szövetség - az ukrajnai háború miatt - március 2-án felfüggesztette a 2025-ös Európa-bajnokság rendezésére beadott orosz kérelem elbírálását. Egy nappal korábban pedig bejelentette, ideiglenesen kirekeszti az összes orosz válogatottat és klubcsapatot a FIBA égisze alatti versenyekről.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×