eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Waltner Róbert, a zalaegerszegi csapat vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - ZTE FC mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. október 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Lemondott a labdarúgó NB I egyik csapatának vezetőedzője

Waltner Róbert lemondott a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Zalaegerszeg vezetőedzői posztjáról.

"Waltner ma délben bejelentette, hogy szeretné kérni szerződésének azonnali felmondását. Váratlanul ért minket a döntése, de tiszteletben tartottuk a kérését. A szezon végéig a jelenlegi edzői stáb irányítja a szakmai munkát" - közölte pénteken a klub honlapján Végh Gábor, a ZTE FC elnöke.

A 44 éves edző tavaly március 15-én vette át a zalaiak irányítását.

Debrecen, 2021. augusztus 21.
Waltner Róbert, a Zalaegerszeg vezetőedzője az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én.
MTI/Czeglédi Zsolt
Waltner Róbert, a Zalaegerszeg vezetőedzője az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én. MTI/Czeglédi Zsolt

A csapat a kilencedik helyen zárta az elmúlt idényt, jelenleg pedig a negyedik pozícióban áll. Waltner mérlege 13 győzelem, tíz döntetlen és 11 vereség volt a tétmérkőzéseken.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×