eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A ferencvárosi Anderson Esiti (b) és Adnan Kovacevic (j), valamint Herdi Prenga, a Kisvárda játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. március 6-án. A címvédő Ferencváros 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nyert és meglógott a Fradi

A címvédő Ferencváros hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel ötpontra növelte előnyét a tabella élén.

Kemény játékkal indult a találkozó, különösen a vendégek szerelési kísérletei bizonyultak túlontúl határozottnak. A kapuk az első félidő derekáig nem forogtak különösebb veszélyben, ekkor a zöld-fehérek kapuja előtt alakult ki több lehetőség is, ám Dibusz állta a sarat. Fél óra után azonban már ő sem tudott segíteni, kezezésért videóbírós elemzés után megítélt büntetőből Bumba precíz lövéssel volt eredményes. A bekapott gól visszavetette az addig is halványabban futballozó fővárosiakat, teljesítményüket saját közönségük is gyengének értékelte. A szünetig változatlanul Dibusz tartotta az eredményt.

A fordulást követően jelentősen javult a szünetben kettős cserét végrehajtó Ferencváros játéka, átvette a kezdeményezést, ez pedig egy végletekig kijátszott ziccer nyomán egyenlítést ért. Ezt követően is fölényben játszott a címvédő, ez a ráadásban Nguen szemfüles és higgadt megoldásával vezető gólt eredményezett.

A megszerzett három pont azt jelenti, hogy a Ferencváros - amely a tavaszi hazai bajnoki mérkőzései közül először győzött - előnye a Puskás Akadémia és a Kisvárda előtt öt pont a tabella élén.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×