eur:
394.73
usd:
368.11
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
LISBON, PORTUGAL - NOVEMBER 13: Chema Rodriguez of SL Benfica in action during the Campeonato Placard Andebol 1 match between SL Benfica and Sporting CP at Pavilhao 2 Sport Lisboa e Benfica on November 13, 2021 in Lisbon, Portugal.  (Photo by Gualter Fatia/Getty Images)
Nyitókép: Gualter Fatia/Getty Images

Kiderült, ki a kiszemelt a férfi kézilabda-válogatott élére

Már elkezdte a tárgyalásokat az MKSZ.

A Magyar Kézilabda Szövetség elnökségének döntése értelmében tárgyalásokat kezdődtek José María "Chema" Rodríguezzel a magyar válogatott melletti szövetségi kapitányi szerepvállalása kapcsán - közölték.

A spanyol tréner 2019 nyara óta másodedzőként segítette Gulyás István szövetségi kapitányt. A válogatott a tavalyi vb-n az ötödik, a januári, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon a 15. helyen végzett. A szakmai stáb szerződése január végével lejárt.

A korábbi irányító 2020 óta a Benfica vezetőedzője.

Sajtóhírek szerint a szövetségi kapitányi posztot korábban betöltő Xavi Sabate, a Plock ezdője is az esélyesek között volt, de a hétvégén kiderült, hogy a cseh válogatott élére nevezik ki.

A magyar együttes március 19-én és 20-án a németekkel játszik felkészülési meccseket, majd április közepén vb-selejtező következik Litvánia vagy Izrael ellen.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×