eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
16 February 2022, Austria, Salzburg: Soccer: Champions League, RB Salzburg - Bayern Munich, knockout round, round of 16, first leg: Salzburgs Chikwubuike Adamu celebrates the 1-0. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Sven Hoppe/picture alliance / Getty Images

A Salzburg kihagyta a nagy esélyt, a Liverpool magabiztosan nyert

A Salzburg végig jobban játszott, mint a Bayern a labdarúgó Bajnokok ligája nyolcaddöntőjének egyik szerdai mérkőzésén, de a 90. percben kapott gól miatt nem tudott nyerni (1-1). A Liverpool a második félidőben mutatott jó játékával 2-0-ra nyert az Internazionale otthonában.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN. A két összeállítás. Salzburg: Köhn - Kristensen, Solet, Wöber, Ulmer - Capaldo, Camara, Seiwald, Aaronson - Adeyemi, Okafor. Bayern München: Ulreich - Pavard, Süle, Hernandez - Kimmich, Tolisso, Gnabry, T. Müller, L. Sané, Coman - Lewandowski.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC. A két összeállítás. Inter: S. Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Dzeko, L. Martinez. Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Fabinho, Thiago, Elliott - Salah, Diogo Jota, Mané

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Lautaro Martínez lapos lövése elkerülte a liverpooli kaput.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. A San Siróban eltelt az első negyedóra, senki nem kockáztat semmit.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 0-0. Okafor megsérült, le kellett cserélni, Adamu állt be.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Sadio Mané jó helyzetből a kapu mellé fejelt. Nagy helyzet volt, de még nagyobb Calhanoglué a másik oldalon, a lécre vágta a a labdát.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Adamu nagyszerű csere volt, Gnabry labdavesztése után végigvitt e4gy kontrát és látványos gólt lőtt a sérült Manuel Neuert helyettesítő Ulreich kapujába.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Meglepetésre sokkal veszélyesebben játszik az osztrák bajnok. Aaronson kísérleténél Ulreich szépen védett.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Többet van az Internél a labda, még csak nem is kevés a kapura lövési kísérlet, de az első félidő második felében alig akadt helyzet.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Továbbra sem megy a Bayernnek, meglepő, mennyire nem veszélyes kapura Nagelsmann csapata.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Az Inter hívei nagyon lelkesek, de az eredmény az angolok számára kedvezőbb.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Jürgen Klopp nem lehet nagyon elégedett, Fabinho, Elliott, Mané lement, Henderson, Keita és Luiz Díaz beállt. Így már négyet változtatott a német edző, Firmino is beállt, még a félidő elején, Jota helyére.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Luis Diaz rögtön helyzetbe került, Skriniar blokkolt.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-0. Alexis Sánchez is beszállt az olaszokhoz.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-1. Robertson szöglete után Firmino tökéletesen csúsztatta a túlsó sarokba a labdát.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Újabb nagy helyzetet hagytak ki az osztrákok, Adeyemi és Adamu is gólt lőhetett volna.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-2. Késlekedtek az Inter védői a saját tizenhatoson belül, Mohamed Szalah pedig fordulásból a kapuba lőtt.

INTERNAZIONALE–LIVERPOOL FC 0-2. Thiago lement, Milner még brusztol egy kicsit a pálya közepén. Hármat cserélt Inzaghi.

SALZBURG–BAYERN MÜNCHEN 1-1. A Bayern még egyszer nekidurálta magát, Thomas Müller továbbcsúsztatta a labdát, Kingsley Coman pedig berúgta.

Végeredmények:

Internazionale–Liverpool 0-2

Salzburg–Bayern München 1-1

A visszavágókat március 8-ánrendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×