eur:
393.35
usd:
364.18
bux:
72008.66
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kádár Tamás, a Dinamo Kijev (j) és Ruben Loftus-Cheek, a Chelsea játékosa a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén a kijevi Olimpiai Stadionban 2019. március 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Újpestre szerződött a magyar válogatott korszakos balhátvédje

Kádár Tamás eddig 57-szer húzhatta magára a címeres mezt. Hosszú légiósélet van mögötte.

Az 57-szeres válogatott Kádár Tamás a labdarúgó OTP Bank Ligában kiesőhelyen álló Újpest FC-hez szerződött csütörtökön.

"Mindenképpen úgy szerettem volna hazajönni Magyarországra, hogy érzek még magamban erőt. Nagy terveim vannak Újpesten, elsődlegesen az, hogy ebben a szezonban bennmaradjunk az első osztályban, jövőre pedig minél jobb eredményt és formát mutassak én és a csapat is" - nyilatkozta új klubja honlapján a hátvéd.

Kádár a felnőtt pályafutását Zalaegerszegen kezdte, onnan igazolt 18 éves korában a Newcastle Unitedhez. Ezt követően megfordult a holland, a lengyel, az ukrán és a kínai élvonalban, közben pedig volt a Diósgyőr futballistája is.

Az európai kupaporondon 48, a válogatottban 57 mérkőzésen lépett pályára a 31 éves Kádár, akinek az új klubja nem hozta nyilvánosságra a szerződése időtartamát.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×