eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A Felcsút játékosai ünnepelik győzelmüket a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójából elhalasztott Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi FC mérkőzés végén a felcsúti Pancho Arénában 2022. január 27-én. A Puskás Akadémia 1-0-ra győzött.
Nyitókép: Vasvári Tamás

Újabb élcsapatot vert, átvette a vezetést a Puskás Akadémia

A hétközi Ferencváros elleni győzelem után a Fehérvárt is 1–0-ra győzte le a hazai csapat a Pancho Arénában.

A Puskás Akadémia FC 1-0-ra legyőzte a vendég MOL Fehérvár FC-t vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, ezzel átvette a vezetést a tabellán.

OTP Bank Liga, 18. forduló

Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC 1-0 (0-0)

Pancho Aréna, v.: Vad II.

gólszerző: Favorov (66.)

sárga lap: van Nieff (25.), Kozák (64.), illetve Zulj (27.), Makarenko (42.)

Puskás Akadémia: Markek - Mezghrani, Joao Nunes, Spandler, Szolnoki - Favorov (Urblík, 89.), van Nieff - Slagveer (Skribek, 70.), Baluta (Corbu, 74.), Nagy Zs. - Kozák (Komáromi, 70.)

Fehérvár: Kovács D. - Nego, Lüftner, Rus, Heister - Zulj, Makarenko - Lednyev (Nikolics 86.), Dárdai (Géresi, 70.), Petrjak (Bamgboye, 80.) - Kodro

A forduló rangadóját a Fehérvár kezdte jobban, aztán fokozatosan átvette az irányítást a Puskás Akadémia, Nagy Zsoltnak több nagy helyzete volt. A szünetig is inkább a hazaiak akarata érvényesült, a fehérváriak nem tudtak mit kezdeni a szervezett felcsúti védekezéssel.

Fordulást követően - a hatalmas széltől támogatva - felpörgött a Vidi, és nyomás alatt tartotta a hazai kaput. A Puskás Akadémia sokáig a félpályán sem tudta átvinni a labdát, amikor ez sikerült Artyom Favorov révén megszerezte a vezetést. A folytatásban is a Fehérvár támadott többet, de a felcsútiak magabiztosan megőrizték előnyüket.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×