eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Niklas Süle, a Bayern München játékosa (k) sárga lapot kap Daniele Orsato olasz játékvezetőtől a Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának lisszaboni döntőjében játszott mérkőzésen 2020. augusztus 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Miguel A. Lopes

Elképesztő veszteség éri nyáron a Bayern Münchent

Megpróbálta megtartani belső védőjét, Niklas Sülét, ám ő nemet mondott a klub szerződésajánlatára, így hónapokon belül ingyen távozik.

A nyáron távozik a Bayern München labdarúgócsapatától a német válogatott védő, Niklas Süle, miután a szerződéshosszabbítással kapcsolatos tárgyalások zátonyra futottak - közölte szerdán a bajor klub ügyvezetője, Oliver Kahn.

A szakember szerint ajánlatot tettek a játékosnak, aki ezt nem fogadta el.

A 26 éves belső védő 2017-ben, a Hoffenheimtől igazolt a Bayernhez 20 millió euróért. Nyáron ingyen távozhat, miután lejár a szerződése.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×