eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
http://i38.tinypic.com/2wq4jeo.jpg
Nyitókép: cmcderm1/Getty Images

Simán nyert a Fradi a vízilabda BL-ben

A Ferencváros magabiztos teljesítménnyel 14-7-re nyert a Dinamo Tbiliszi vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.

A Ferencváros veretlenül várta a csoportkör első felének utolsó összecsapását, igaz, Varga Zsolt együttese - amely az előző kiírásban döntős volt - mindössze két győzelmet aratott négy döntetlen mellett. Keddi riválisa viszont mind a hat korábbi találkozóját elveszítette.

Az összecsapás az erőviszonyoknak megfelelően kezdődött, és folytatódott is. A Ferencváros úgy nyerte meg 3-0-ra az első negyedet, hogy a hazaiaknak hat lövési kísérlete volt. A Dinamo első gólját 17 másodperccel a nagyszünet előtt, ötgólos hátrányban szerezte. A második félidő kiegyenlített játékot és már több georgiai találatot is hozott, de a vendégek előnye így is nőtt mindkét negyedben.

Ebben a csoportban még a szerb Novi Beograd és Radnicki Kragujevac, az olasz Brescia, a horvát Jadran Split, a görög Olimpiakosz és a spanyol Barceloneta szerepel. A zöld-fehérek január 26-án újra a Tbiliszivel találkoznak, akkor hazai környezetben.

A B csoportban érdekelt Genesys OSC Újbuda szerdán 19 órától a német Spandau Berlint fogadja.

A két nyolccsapatos csoportból az első négy helyezett jut a sorozat belgrádi nyolcas döntőjébe, ugyanakkor a házigazda Novi Beograd helye garantált a végjátékban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×