eur:
392.89
usd:
363.14
bux:
72143.66
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
soccer football kick off in the stadium
Nyitókép: Pixfly/Getty Images

Magyar "bomba robbanhat" a Juventusnál és a Milannál is

Senkó Zsombor a Juventusban, Kerkez Milos a Milanban akár pályára is léphet hamarosan.

Egyszerre két parádés hír is érkezett a külföldön légióskodó magyar futballisták sorsa iránt érdeklődőknek.

A Nemzeti Sport információja szerint a kapus Senkó Zsombor a meccskeret tagja lehet csütörtökön a Napoli elleni rangadón. A 18 éves magyar utánpótlás-válogatott kapus 2019-ben Szombathelyről költözött Torinóba, azóta a zebrák utánpótláscsapataiban szerepelt, tétmérkőzésre a felnőtteknél most először lesz lehetősége, ami természetesen nem jelenti azt, hogy szerepelni is fog a Juventus-Napoli szuperrangadón.

Lehetőséget az jelentett számára, hogy a csapat harmadik számú kapusa koronavírusos lett az év végén.

Szintén a sportnapilap írja olaszországi információi alapján, hogy Kerkez Milos, az AC Milan Senkóhoz hasonló korú tehetsége bevetésre vár az AS Roma elleni bajnokin. Pályára lépésének feltétele az, hogy a posztján (balhátvéd) a francia válogatott Theo Hernandezt lecserélje Stefano Pioli edző.

Kerkez Milos a közelmúltban már a felnőttcsapattal edzett Milánóban.

Kerkez Milos magyar-szerb kettős állampolgár, Győrből igazolt a Milanhoz.

Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Hatalmas diadala után máris hivatalba lépett Nagy-Britannia új miniszterelnöke

Hatalmas diadala után máris hivatalba lépett Nagy-Britannia új miniszterelnöke

A csütörtöki parlamenti választáson földcsuszamlásszerű győzelmet aratott a brit Munkáspárt, a részleges eredmények alapján 412 mandátumot szerezve. Miután a történelmi vereséget elszenvedő Rishi Sunak volt konzervatív miniszterelnök leköszönt, Keir Starmer megválasztott munkáspárti kormányfő hivatalosan is elfogadta III. Károly felkérését a kormányalakításra. Starmer első, miniszterelnökként tartott beszédében azt hangsúlyozta, hogy "a változásért zajló munka azonnal kezdődik" - számol be a Guardian.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×