eur:
393.59
usd:
364.5
bux:
71847.27
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szaúdi Nagydíjának otthont adó dzsiddai utcai versenypályán tartott sajtótájékoztatón 2021. december 2-án. A december 3-án kezdődő versenyt először rendezik Szaúd-Arábiában.
Nyitókép: MTI/EPA/AP/Haszan Ammar

Lewis Hamilton "kikövette" a Mercedest és a Formula-1-et is - indul a találgatás

Teljes tabula rasa a Formula-1 élő legendájának Instáján. De mi történt?

Senkit, de még az F1-et és a Mercedest sem követi már az Instán Lewis Hamilton hétszeres F1-világbajnok. Indulhat tehát a találgatás, a virtuális visszavonulás már megkezdődött azóta, hogy elbukta az idei vb-t Max Verstappennel szemben - olvasható az M4 Sport híroldalán.

A közösségi oldalakon legnagyobb követőtáborral (26,4 millió követő) rendelkező F1-es versenyző korábban több mint 700 személyt, csapatot, intézményt követett az oldalán, ám nemrég egyik pillanatról a másikra minden ilyen jellegű „kapcsolatát” megszüntette.

A találgatások tüzén olaj, hogy Hamilton a bemutatkozó szövegében sem tesz említést arról, hogy F1-es versenyző, csak azt írja magáról, hogy vegán életmódot folytat, szereti az állatokat, folyamatosan keresi a céljait, kalandjait és a pozitivitást, valamint hisz az univerzum erejében.

Az olasz sajtó egyébként úgy tudja, Lewis Hamilton folytatja F1-es pályafutását, Bernie Ecclestone, a száguldó cirkusz korábbi mindenható ura viszont azt nyilatkozta: nem, "megvalósíthatná álmát divatvállalkozóként".

A cikk megjegyzi, a Twitteren és a Facebookon nem következett be a fent említett változás Hamilton esetében.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×