eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Kylian Mbappé a francia válogatott edzésén a Puskás Arénában 2021. június 18-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő francia válogatott Magyarország ellen lép pályára június 19-én Budapesten.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Történelmi szerződést kötött Kylian Mbappé

Kylian Mbappé a Dior luxus divatház és a márka Sauvage illatának új nagykövete, miután a francia vállalat megszakította a szerződését az amerikai színésszel, Johnny Deppel.

A 23 éves francia futballsztárt, Kylian Mbappét választotta a Dior új nagykövetévé. A francia támadó a labdarúgás történetének egyik legizgalmasabb tehetsége, aki jelenleg a Paris Saint-Germain csatára, a Dior férfi kollekciójának művészeti igazgatójának, Kim Jones kreációhoz és a Sauvage nevű parfümhöz is arcát adja – írja a napi.hu.

A divatház eddig kizárólag olyan hollywoodi sztárokkal működött együtt, mint Robert Pattinson vagy Johnny Depp, aki 2015 óta szerepelt a Dior reklámjaiban és 5 millió dollárt kapott az együttműködésért. A Dior egyelőre még nem közölte, hogy mennyiért szerződtette a fiatal focistát.

Mbappénak már 2019 óta van közös "életmódkollekciója" a Nike-val is, emellett jótékonysági munkájáról is ismert: a Premiers de Cordée szponzora, amely egy, kórházban fekvő gyermekek számára létrehozott kezdeményezés. Tavaly ráadásul elindította saját az "Inspired by KM" egyesületét is, ahol szintén gyerekeknek segít céljaik elérésének ösztönzésében.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×