eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Van Nieff Yoell, a Puskás Akadémia (b3) Bumba Claudiu-Vasile (j2) és Masenovic Jasmin, a Kisvárda (j) játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában játszott Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia mérkőzésen Kisvárdán 2021. december 19-én.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Pontot rabolt a Puskás Akadémia az éllovas otthonában

A harmadik helyen álló Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent játszott a második pozíciót elfoglaló Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A hazaiak immár öt bajnoki találkozó óta veretlenek, míg a felcsúti együttes sorozatban negyedik élvonalbeli összecsapásán nem talált legyőzőre.

A tabellán elfoglalt helyét ezzel az eredménnyel mindkét csapat megőrizte.

OTP Bank Liga, 17. forduló

Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 1-1 (1-1)

Kisvárda, 800 néző, v: Berke

gólszerzők: Bumba (28., 11-esből), illetve Corbu (4.),

sárga lap: Karabeljov (33.), Hej (49.), Mesanovic (91.), illetve Baluta (26.), Slagveer (30.), Favorov (91.)

Kisvárda: Dombó - Hej, Prenga, Cirkovic, Leoni - Melnyik, Karabeljov (Camaj, 57.) - Asani (Navratil, 68.), Ötvös, Bumba - Mesanovic

Puskás Akadémia: Markek - Favorov, Spandler, Nunes, Szolnoki (Deutsch, 70.) - Van Nieff, Plsek - Komáromi, Baluta (Kozák, 50.), Slagveer - Corbu

Az első félidőben a hivatalos statisztika szerint is veszélyesebb és támadóbb felfogású volt a hazai együttes, amely a meccs elején mégis hátrányba került, miután a vendégek sikeresen fejeztek be egy gyors ellenakciót. A Kisvárda aztán tizenegyesből egyenlíteni tudott, a szünet előtt viszont izgulnia kellett, mert majdnem megint az ellenfél került előnybe, de videobírós ellenőrzés után les miatt érvénytelenítették a felcsútiak gólját.

Fordulás után kiegyenlített volt a játék, és miközben változatlanul a várdai együttes játszott valamivel veszélyesebben, a Puskás Akadémia lőtt felső kapufát. A hajrára kissé visszaesett a mérkőzés színvonala, és végül pontosztozkodással zárult az összecsapás.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×