eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
03 October 2021, Bavaria, Munich: Football: Bundesliga, Bayern Munich - Eintracht Frankfurt, Matchday 7, Allianz Arena. FC Bayern Münchens Leon Goretzka (l) and Eric Maxim Choupo-Moting react after missing a goal-scoring opportunity. Photo: Matthias Balk/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by Matthias Balk/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Matthias Balk/picture alliance/Getty Images

Choupo-Moting koronavírusos

Újabb játékos szolgáltatott pozitív koronavírustesztet a Bayern München labdarúgócsapatánál: Jean-Eric Maxim Choupo-Moting szervezetében úgy mutatták ki a vírust, hogy már karanténban volt.

A német klub emlékeztetett rá, hogy a kameruni támadó mellett korábban Joshua Kimmichet, Serge Gnabryt, Michael Cuisance-ot és Jamal Musialát különítették el, mert fertőzöttel került kapcsolatba, tehát kontakt személynek minősült. A tájékoztatás kitér rá, hogy Choupo-Moting jól van.

A Bayern keretéből november elején Niklas Süle vált ki, 9-én jelentették be, hogy megfertőződött. Ő közben már felépült, védőtársának Josip Stanisicnak pedig a múlt a múlt héten lett pozitív a tesztje.

A kiesők miatt a keddi, kijevi Bajnokok Ligája-mérkőzésen - melyet a Bayern München 2-1-re megnyert - mindössze négy mezőnyjátékos ült a bajorok kispadján.

A koronavírus-járvány különböző mértékben sújtja a csapatokat. A helyzet azonban nem jó, amit az is alátámaszt, hogy Helge Leonhardt, a német másodosztályban szereplő Erzgebirge Aue elnöke a bajnokságok időleges - pár hétig tartó - felfüggesztését szorgalmazta. A Német Labdarúgóliga (DFL) ugyanakkor - amely az első és a másodosztály küzdelmeit szervezi - elutasította ezt az indítványt, egyúttal jelezte, hogy a további intézkedések tartományi hatáskörbe tartoznak.

Szászország például már zárt kapus rendezést írt el, ami a három magyar válogatott labdarúgót is foglalkoztató RB Leipzig-et is érinti.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Kritikus nap a mai az orosz-ukrán háborúban, Zelenszkij komoly kérést küldött a nagyhatalmaknak

Kritikus nap a mai az orosz-ukrán háborúban, Zelenszkij komoly kérést küldött a nagyhatalmaknak

Megkezdődött az előrehozott francia nemzetgyűlési választás első fordulója vasárnap, amely az orosz-ukrán háború nyugati támogatása szempontjából is kritikus fontosságú a francia szélsőjobb várható győzelme tükrében. Közben szombaton napközben hét halálos áldozattal járó orosz rakétatámadások érték az ukrajnai zaporizzsjai térségben Vilnianszk városát, többek között a főteret is, amely láttán Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ismét azt szorgalmazta, hogy a nagyhatalmak küldjenek hatékony légvédelmi rendszereket és hosszú hatótávolságú rakétákat. Vasárnap reggel az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy 36 ukrán drónt fogott el az éjjel. Vasárnapi hírfolyamunk a konfliktusról alább olvasható.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×