eur:
394.82
usd:
367.5
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Lionel Messi, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub eddigi csillaga sír a csapat otthonában, a barcelonai Camp Nou Stadionban tartott sajtóértekezletének kezdetén, 2021. augusztus 8-án. A klubvezetés az előző napokban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás Messi szerződését meghosszabbítani.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

Nagy bejelentést tett Lionel Messi a Barcelonába való visszatérésével kapcsolatban

Visszatérne majd egykori klubjához és Barcelonában akar élni a családjával.

Lionel Messi kijelentette, hogy labdarúgó-pályafutása után örömmel visszatérne Barcelonába, hogy korábbi csapatánál dolgozhasson.

A hatszoros aranylabdás argentin játékos – aki jelenleg a Paris Saint-Germaint erősíti – a katalán Sport című lapnak nyilatkozva hangoztatta, hogy hasznára akar lenni volt klubjának, ahonnan bő két évtized után a nyáron távozott. A francia élcsapathoz két idényre írt alá, a megállapodás egy szezonnal meghosszabbítható.

"Nem tudom, mikor hagyom el a PSG-t, de szinte biztos, hogy a családommal visszatérünk Barcelonába, mert ott akarunk élni. Ezt akarja a feleségem és én is – mondta Messi. – Szeretnék hasznára válni a csapatnak, és egyszer majd a klub sportigazgatójaként segíteni abban, hogy szeretett klubom továbbra is a világ egyik legjobbja legyen."

A 34 éves Messi a Barcával tízszer lett spanyol bajnok, hétszer Király Kupa-, nyolcszor spanyol Szuperkupa-győztes. Négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor az európai Szuperkupát és háromszor a klubvilágbajnokságot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó

Brüsszelnek egy nagy haditerve van, de azonnal jött rá egy vétó

Az Ukrajnában dúló háború nyomán az Európai Unió kénytelen szembenézni a tagállami hadseregek kapacitáshiányával, ami akadályozza a Kijevnek nyújtott segítséget. Az EU ezért felgyorsította a védelmi ipar megerősítésére irányuló kezdeményezéseit, melyek középpontjában a közös fegyverbeszerzések és a magántőke bevonása áll. A finanszírozást illetően szakértők egy közös uniós kötvénykibocsátást javasolnak, ám Németország azonnal megvétózta a tervet az uniós csúcson. Azonban az Európai Bizottság nem tett le az újabb közös adósságfelvételről és Berlin sem tűnik meggyőzhetetlennek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×