eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Christian Eriksennek, a dán labdarúgó-válogatott csapatkapitányának üzen a kezében egy papírt tartó szurkoló a lelátón a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Dánia-Belgium mérkőzés előtt Koppenhágában 2021. június 17-én. Eriksen június 12-én az Eb-újonc finnek elleni összecsapás 43. percében mindenféle előzmény nélkül összeesett a pályán, ahol bő tíz percen keresztül élesztették újra, mielőtt szállítható állapotba került. A 109-szeres válogatott játékost végül stabil állapotban vitték kórházba, ahol már kommunikálni is tudott.
Nyitókép: MTI/AP/EPA pool/Friedemann Vogel

Megszólalt Eriksen ügyében az Inter

Olaszországban nem futballozhat, de máshol igen - látjuk még a pályán?

Az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő Internazionale nyitott dán válogatott játékosa, Christian Eriksen elengedésére.

A milánói együttes közleményében megerősítette, hogy

a középpályás a vonatkozó orvosi előírásokat követve nem léphet pályára a Serie A most zajló idényében,

tekintettel a nyári Európa-bajnokságon történt szívmegállására.

Francesco Braconaro, az olasz szövetség részéről már augusztusban közölte, hogy Eriksen nem játszhat Olaszországban, hacsak nem távolítják el a nyáron beültetett szívritmusszabályozót.

Az Inter kiemelte, a középpályás jelenleg el van tiltva a sporttevékenységtől, de más országban nem feltétlen kerülne ugyanilyen státuszba, így akár újra pályára léphetne.

Június 12-én a Dánia-Finnország Eb-csoportmeccs első félidejében Eriksen összeesett a pályán, szívét defibrillátorral indították újra. A futballistát az életmentő beavatkozás után kórházba szállították, ahol hat napot töltött, szívritmusszabályozót kapott, majd hazatért.

A 29 éves középpályásnak 2024 nyaráig van érvényes szerződése az Interrel.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Az elmúlt hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös, nagymintás felmérést végzett, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az eredmények megszülettek: több mint 10 ezer válaszadó szerint a saját márkás termékek ma már nem csupán olcsóbb alternatívát jelentenek a fogyasztók számára, hanem sok esetben minőségi választást is - írta a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×