eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Mohamed Salah, az FC Liverpool játékosa a Tottenham Hotspur ellen játszott mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2019. június 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo

Fantasztikus csatát nyert meg a Liverpool a sokgólos meccsek keddjén

A PSG nagy nehezen legyűrte az RB Leipziget, véget ért a Sheriff nagy menetelése, az Ajax kiütötte a Dortmundot, parádézott a második félidőben a Real Madrid, s mindezek tetejébe: kiváló meccsen nyert a Liverpool 3-2-re az Atlético Madrid vendégeként.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 0-0: A Liverpool még veretlen a 2021–2022-es idényben, minden sorozatot figyelembe véve is. Bravúr lenne, ha ez az állítás még igaz lenne a hét végén is, a BL-ben az Atlético, a Premier League-ben a Manchester City az ellenfele. Luís Suárez nem kezd egykori klubja ellen, Antoine Griezmann játszik a helyén.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 0-0: Gulácsi Péter és Willi Orbán kezd a lipcseieknél.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 0-1: Mohamed Szalah óriási, testcselekkel kísért szóló után lőtt, Milner talkán beleért, talán nem, a lényeg a szempontjukból, hogy vezet a Liverpool.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 1-0: Draxler előkészítése után Kylian Mbappé máris megszerezte a vezetést.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 0-2: Naby Keita 17 méterről, kapásból, óriási gólt rúgott.

AFC AJAX–BORUSSIA DORTMUND 1-0: Marco Reus öngóljával kerültek előnyb e a hollandok.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-2: A félidő közepén szépített a spanyol csapat, Koke lövésébe Griezmann jégkorongos módjára beleszúrt, a labda edig besurrant a sarokba. A VAR-ral nézték, de megadták a gólt.

AFC AJAX–BORUSSIA DORTMUND 2-0: Daley Blind – a BL góllövőlistáját vezető Sebastien Haller előkészítése után – növelte az amszterdamiak előnyét.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-2: Az UEFA Mo Szalahnak adta az első liverpooli gólt. Ez azt jelenti, hogy az egyiptomi a klubtörténet első játékosa, aki kilenc egymást követő mérkőzésen is gólt szerzett.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 1-1: André Silva góljával kiegyenlített a német csapat. Angelinótól kapta a labdát.

INTERNAZIONALE–SHERIFF 1-0: Edin Dzeko megszerezte a vezetést az olasz bajnoknak.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 2-2: Antoine Griezmann ma esti második góljával kiegyenlített.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-1: Krivcov öngóljával került előnybe a Real Madrid.

Félidő minden pályán.

INTERNAZIONALE–SHERIFF 1-1: A Bernabéuban is gólt szerző, luxemburgi Thill kiegyenlített a San Siróban.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 2-2: Antoine Griezmann piros lapot kapott, miutáén vétlenül bár, de fejbe rúgta Firminót.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-2: Vinícius Júnior növelte a spanyolok előnyét.

INTERNAZIONALE–SHERIFF 2-1: Arturo Vidal gyorsan visszaszerezte a vezetést.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-3: Vinícius Júnior minden bizonnyal eldöntötte a mérkőzést.

AFC AJAX–BORUSSIA DORTMUND 3-0: Haller újabb előkészítése után Antony a gólszerző.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 1-2: Mukiele megszerezte a vezetést a németeknek!

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-4: Sok gólt szereznek ma a vendégcsapatok. A Real Madrid élen jár, már négynél tart. Rodrygo vette be a Sahtar kapuját.A fiatal brazil tíz gólt szerzett eddig a spanyol klubban, ezekből hetet a BL-ben.

PORTO–AC MILAN 1-0: Nem zárjuk az estét egyik pályán sem gól nélkül. Luis Diaz révén előnyben a Porto.

INTERNAZIONALE–SHERIFF 3-1: Holland kooperáció, Dumfriesé a gólpassz, De Vrijé a gól.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 2-2: Van, amivel nincs mit tenni egy kapusnak. Kylian Mbappé labdáját Lionel Messi gólra váltotta. Gulácsi Péter nagy bravúrral védte az argentin első kísérletét, de balszerencséje volt.

AFC AJAX–BORUSSIA DORTMUND 4-0: Haller már a hatodik góljánál tart a BL-idényben, 3 mérkőzés után.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 2-3: Hermoso teljesen felesleges szabálytaansága után büntetőt lőhetett a Liverpool. Mohamed Szalah nem hibázott. A Vörösök a legutóbbi kilenc meccsükből csak egyszer nem szereztek három gólt, a Manchester Citynek „csak” kettőt lőttek.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 3-2: Messi először szerzett két gólt a PSG mezében, tizenegyesből vette be ismét Gulácsi Péter kapuját. Kylan Mbappé harcolta ki a büntetőt.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 2-3: Siebert játékvezető először tizenegyest adott az Atléticónak, de a VAR visszavonta.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-4: Karim Benzema gólja nélkül nincs Real Madrid-este. Kiütés a vége.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló. A keddi mérkőzések.

A csoport: FC Bruges–Manchester City 1-5, PSG–RB Leipzig 3-2. Az állás: 1. PSG 7 pont, 2. Manchester City 6, 3. FC Bruges 4, 4. RB Leipzig 0.

B csoport: FC Porto–AC Milan 1-0, Atlético Madrid–Liverpool FC 2-3. Az állás: 1. Liverpool 9, 2. Atlético Madrid 4, 3. FC Porto 4, 4. AC Milan 0.

C csoport: Besiktas–Sporting CP 1-4, AFC Ajax–Borussia Dortmund 4-0. Az állás: 1. Ajax 9, 2. Borussia Dortmund 6, 3. Sporting CP 3, 4. Besiktas 0.

D csoport: Internazionale–Sheriff Tiraspol 3-1, Sahtar Donyeck–Real Madrid 0-5. Az állás: 1. Sheriff Tiraspol 6, 2. Real Madrid 6, 3. Internazionale 4, 4. Sahtar Donyeck 1.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×