eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Nagy erősítés a Bayern Münchennek

Az eddigi korlátozások feloldása után a következő hazai bajnoki mérkőzésén telt ház előtt léphet pályára a német labdarúgó Bundesligában a Bayern München.

A bajorok a koronavírus-járvány kezdete óta nem tölthették meg a 75 ezer férőhelyes Allianz Arena lelátóit, most viszont az illetékes hatóságok enyhítettek a helyi szabályokon, s többek között feloldották a nézőszám korlátozását.

Az új rendelkezések szerint belépni továbbra is csak az oltottaknak, a betegségen átesetteknek vagy a negatív PCR-teszttel rendelkezőknek lesz joguk, viszont nem kell majd biztonsági távolságot tartani, maszkot viselni, illetve az alkoholtilalmat is feloldották.

"Boldogok vagyunk elsősorban a szurkolóink miatt, akik végre újra megtölthetik az Allianz Arénát" - közölte a klub.

A Bayern München első hazai teltházas meccsére október 23-án kerül sor, amikor a Hoffenheimet fogadja a gárda a Bundesliga 9. fordulójában.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Kritikus nap a mai az orosz-ukrán háborúban, Zelenszkij komoly kérést küldött a nagyhatalmaknak

Kritikus nap a mai az orosz-ukrán háborúban, Zelenszkij komoly kérést küldött a nagyhatalmaknak

Megkezdődött az előrehozott francia nemzetgyűlési választás első fordulója vasárnap, amely az orosz-ukrán háború nyugati támogatása szempontjából is kritikus fontosságú a francia szélsőjobb várható győzelme tükrében. Közben szombaton napközben hét halálos áldozattal járó orosz rakétatámadások érték az ukrajnai zaporizzsjai térségben Vilnianszk városát, többek között a főteret is, amely láttán Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ismét azt szorgalmazta, hogy a nagyhatalmak küldjenek hatékony légvédelmi rendszereket és hosszú hatótávolságú rakétákat. Vasárnap reggel az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy 36 ukrán drónt fogott el az éjjel. Vasárnapi hírfolyamunk a konfliktusról alább olvasható.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×