eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Cseh László a férfi 200 méteres vegyesúszás elődöntője után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 29-én. A magyar úszó bejutott a döntőbe.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Duna Arénában búcsúzhatnak a szurkolók Cseh Lászlótól

A Duna Arénában, az úszó világkupán zárja le pályafutását a négyszeres olimpiai ezüst- és háromszoros bronzérmes Cseh László.

A tokiói játékok után visszavonuló klasszis pénteken abban a medencében köszön el, ahol pályafutása utolsó, 71. érmét szerezte világversenyen. A 2017-es világbajnokságon megszerzett ezüstjével egyszersmind egy aligha megdönthető rekordot állított fel: az volt egymás után a nyolcadik nagypályás vb, amelyiken dobogóra állhatott.

A tervek szerint Cseh László még - versenyen kívül - egy 100 méter vegyes erejéig medencébe ugrik, majd nem sokkal később a Duna Aréna előtt a rajongók is találkozhatnak a világ- és Európa-bajnok úszóval.

A csütörtöktől szombatig tartó viadal nyitónapján a világjárvány leküzdésében, az élet normalizálásában elévülhetetlen szerepet játszók, a frontvonalban dolgozók veszik birtokba a Duna Aréna medencéjét egy váltóverseny erejéig. Három, orvosokból és nővérekből álló staféta mellett a rendvédelmi dolgozók és a tanárok csapata is vízbe száll, továbbá három, ismert zenészekből álló kvartett is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×