eur:
393.15
usd:
363.62
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Sallói Dániel, a Sporting Kansas City csatára (k) csapattársaival, Luis Martinsszal (36) és Johnny Russell-lel, miután gólt szerzett a Seattle Sounders ellen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) mérkőzésén Seattle-ben 2021. július 26-án.
Nyitókép: MTI/AP/Ted S. Warren

Nem lehet megállítani Sallói Dánielt

Ontja a gólokat a Sporting Kansas magyarja az amerikai labdarúgó-bajnokságban.

Sallói Dániel góllal és gólpasszal járult hozzá a Sporting Kansas City 4-2-es győzelméhez a Houston Dynamo ellen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

Klubjának honlapja szerint a magyar játékos a 26. percben Gadi Kinda passzából talált a hálóba, majd az 57. percben viszonozta a remek átadást izraeli csapattársának.

Sallóinak ez már a 16. találata volt a mostani idényben, ezzel a góllövőlista második helyén áll.

Az SKC vezeti a tabellát a nyugati főcsoportban, egy ponttal többet gyűjtött, mint a Seattle Sounders, utóbbi viszont két meccsel kevesebbet játszott.

Az ugyancsak magyar válogatott Gazdag Dániel együttese, a Philadelphia Union hazai pályán 3-0-ra nyert a Columbus Crew ellen, a középpályás kezdőként 68 percet játszott. Csapata a keleti főcsoport harmadik helyén áll.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×