eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Manchester, 2018. április 10.Jürgen Klopp, a Liverpool (b) és Pep Guardiola, a Manchester City vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzése előtt a manchesteri Etihad Stadionban 2018. április 10-én. (MTI/EPA/Nigel Roddis)
Nyitókép: MTI/EPA/Nigel Roddis

Izgalmas döntetlen az angol szuperrangadón

A Liverpool kétszer vezetett, a Manchester City kétszer egyenlített.

Remek mérkőzést hozott a 2020-as és a 2021-es angol bajnok mérkőzése.

Az első félidőben nem született gól, a második felvonásban viszont 22 perc alatt négy is: hazai részről Saido Mané és Mohamed Szalah, a vendégek közül pedig Phil Foden és Kevin De Bruyne talált be. A Manchester City kétszer annyi gólt kapott, mint az előző hat bajnoki meccsén összesen.

A tabellát a Chelsea vezeti 16 ponttal, a Liverpoolnak 15, a Manchester Citynek, valamint a Unitednek, az Evertonnak és a Brightonnak 14 pontja van hét forduló után.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×