eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Robert Lewandowski, a Bayern München játékosa ünnepli a Hertha BSC elleni gólját a 2019. augusztus 16-i bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Münchenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Lewandowskival legyőzhetetlen a Bayern a BL-ben

A Bayern München lengyel csatára továbbra is szenzációs formában futballozik. Két góllal járult csapata sima, 5-0-s győzelméhez a Dinamo Kijev ellen a szerdai Bajnokok Ligája-játéknapon. S mellé még felállított egy különleges rekordot.

Lewandowski a legutóbbi 18 BL-mérkőzésén 24 gólt szerzett, ami önmagában is kuriózum, de az még inkább, hogy sorozatban a tizennyolcadik győztes BL-mérkőzését játszotta. Korábban erre egyetlen futballista sem volt képes, ez új rekord.

Julian Nagelsmann, a nyáron az RB Leipzigtől szerződtetett edző az első tíz tétmérkőzéséből kilencet megnyert a Bayern élén (a „maradék”döntetlenre végződött), ilyen jó rajtot még egyetlen edző sem vett a Bayern München történetében a professzionalizmus bevezetése óta.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×