eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
AMSTERDAM, NETHERLANDS - SEPTEMBER 28: (BILD OUT) Sebastian Haller of Ajax Amsterdam scores his teams second goal during the UEFA Champions League group C match between AFC Ajax and Besiktas at Johan Cruijff Arena on September 28, 2021 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Mario Hommes/DeFodi Images via Getty Images)
Nyitókép: Mario Hommes/DeFodi Images/Getty Images

Csak az Ajax tudott gólt szerezni

Két mérkőzést már lejátszottak a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi programjából. A négy csapatból csak az Ajax szerzett gólt, a végeredmények: Ajax–Besiktas 2-0, Sahtar Donyeck–Internazionale 0-0.

AJAX–BESIKTAS 0-0. A hollandok a legutóbbi hat tétmérkőzésükön 29 gólt lőttek, csak élvonalbeli ellenfélnek. Vajon a török védelem meddig bírja?

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: Hat brazil az ukránoknál. Az Interben Correa, Perisic, Kolarov, Vidal, Alexis Sánchez és Calhanoglu mind csak a kispadon ül.

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: Az ukránok izraeli játékosa, Solomon veszélyeztetett először, majd Barella, az Inter olasz Európa-bajnoka óriási kapufát lőtt.

AJAX–BESIKTAS 1-0. Tizenhét perc elteltével előnyben az Ajax, Steven Berghuis szerezte a gólt.

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: Dzeko három méterról rúgta a kapu felé a labdát.

AJAX–BESIKTAS 2-0. Haller vezeti a BL góllövőlistáját, már négy gólnál tart. Szép gólt rúgott.

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: A második félidőben eddig az ukránok veszélyesebbek.

AJAX–BESIKTAS 2-0. Uralja az Ajax a játékot, de nincs változás az eredményben.

SAHTAR DONYECK–INTERNAZIONALE 0-0: A cserékkel aktívabbá vált az Inter, Pjatov egy percen belül kétszer is látványosan védett, de nem esett gólt, ez a végeredmény.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×