eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Ismét Bottas volt a leggyorsabb

A délelőtti elsőhöz hasonlóan a délutáni második szabadedzésen is Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője futotta meg a legjobb köridőt a Forma-1-es Orosz Nagydíj pénteki napján.

A német istállótól a szezon végén távozó 32 éves pilóta mögött címvédő és hétszeres világbajnok csapattársa, a brit Lewis Hamilton végzett a második helyen, akárcsak délelőtt.

A harmadik pozícióban Pierre Gasly, az Alpha Tauri francia versenyzője zárta a gyakorlást, melyen az összetettben vezető holland Max Verstappen (Red Bull) hatodik lett. A 23 éves versenyzőnek motorcsere miatt a rajtrács végéről kell majd elindulnia a vasárnapi futamon, függetlenül attól, hogy hol végez a szombati időmérő edzésen.

Eredmények, 2. szabadedzés (élcsoport):

1. Valtteri Bottas (finn, Mercedes) 1:33.593 perc

2. Lewis Hamilton (brit, Mercedes) 1:33.637

3. Pierre Gasly (francia, Alpha Tauri) 1:33.845

4. Lando Norris (brit, McLaren) 1:34.154

5. Esteban Ocon (francia, Alpine) 1:34.402

6. Max Verstappen (holland, Red Bull) 1:34.621

A további program:

szombat:

3. szabadedzés 11.00

időmérő edzés 14.00

vasárnap:

futam 14.00

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×