eur:
392.54
usd:
362.71
bux:
72170.34
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
LONDON, ENGLAND - JULY 07: A general view inside the stadium as players of Denmark warm up prior to the UEFA Euro 2020 Championship Semi-final match between England and Denmark at Wembley Stadium on July 07, 2021 in London, England. (Photo by Justin Tallis - Pool/Getty Images)
Nyitókép: Justin Tallis - Pool/Getty Images

Visszatérnek az állóhelyek a Premier League-be

Január 1-től tesztüzem lesz a jelentkező kluboknál.

Jövő évtől újra lesznek állóhelyek a stadionokban az angol labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában.

Az illetékes hatóság szerdán jelentette be, hogy a klubok október 6-ig jelezhetik erre irányuló szándékukat, január elsejétől pedig beindulhat a tesztüzem.

A Premier League-ben és a Championshipben az 1989-es, 96 halálos áldozatot követelő Hillsborough-tragédia hatására tiltották be az állóhelyeket.

A programba jelentkező egyesületeknek több követelménynek is meg kell felelniük, például rendelkezniük kell a megfelelő infrastruktúrával a hazai és vendégdrukkerek számára fenntartott lelátórészeken, és az állóhelyen is biztosítaniuk kell a leülés lehetőségét, azaz a székek ülőrészének mozgathatónak kell lennie. Az engedélyezett állóhelyi szektornak továbbá nem szabad zavarnia más szurkolók, így például a fogyatékkal élők rálátását a pályára.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 12:44
×
×
×
×