eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Robert Lewandowski, a Bayern München játékosa ünnepli a Tottenham Hotspur elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája B csoportjának második fordulójában játszott mérkőzésen Londonban 2019. október 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

A Bayern és Robert Lewandowski megállíthatatlan: két újabb rekord - videó

A Bayern München 7-0-ra kiütötte a VfL Bochumot a német Bundesliga szombati játéknapján. Ezzel két csúcsot is feljegyezhettünk.

Julian Nagelsmann a klubnál töltött első öt bajnokiján a csapat húsz gólt szerzett, hasonlóra (pontosan ugyanerre…) két korábbi edzőnél volt csak példa a klubnál, Udo Lattek 1970-ben, a már szinte teljesen elfeledett, 2011 áprilisában Louis van Gaal helyére éppen öt meccsre beugró Andries Jonker tíz éve volt hasonlóra képes.

A hét megszerzett gólból egyet Robert Lewandowski szerzett, aki sorozatban a tizenharmadik hazai Bundesliga-mérkőzésén volt eredményes.

Ezzel megjavította a hetvenes évek két legendájának, Gerd Müllernek és Jupp Heynckesnek a csúcsát, akik „csak” tizenkettőig jutottak.

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×