eur:
392.62
usd:
362.64
bux:
72173.21
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Robert Kubica, a Williams lengyel versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2019. augusztus 2-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Räikönnen még egy versenyt kihagy

A péntektől vasárnapig tartó Forma-1-es Olasz Nagydíjon is a lengyel Robert Kubica versenyez az Alfa Romeo egyik autójával a koronavírusos megbetegedés miatt karanténban lévő finn Kimi Räikkönen helyett.

A svájci székhelyű csapat bejelentése szerint a 2007-ben világbajnok, és a mostani idény végén visszavonuló 41 esztendős Räikkönen továbbra is elszigeteltségben van az otthonában, ezért nem állhat rajthoz Monzában.

A 36 éves Kubica múlt vasárnap 15. lett a Holland Nagydíjon, egy hellyel lemaradva olasz csapattársa, Antonio Giovinazzi mögött.

"Remélem, Kimi teljesen felépül, és hamarosan visszatérhet"

- mondta a lengyel pilóta. Hozzátette, elégedett azzal, amit múlt vasárnap elért, és már nagyon várja, hogy Monzában versenyezhessen, ahol 2006-ban pályafutása első dobogós helyezését ünnepelhette.

"A zandvoortitól eltérően ez egy olyan pálya, amelyet jól ismerek, és ez sokat segít, különösen azért, mert a sprintfutam miatt kevés gyakorlásra lesz lehetőségünk" - nyilatkozta.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Patriótákról: hétfőn lesz bejelentés, látni fogják, hogy nem a levegőbe beszéltem

Hosszú interjút adott péntek reggel a miniszterelnök a Kossuth rádióban. Szerinte az ukrajnai háború ügyében az emberséges politika iránytűjét kell kézbe venni. Szerinte a francia Nemzeti Tömörülés várható választási győzelme egész Európára azonnal hatással lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Tovább menetel az AutoWallis: újabb országot hódítottak meg, új márkát is bevezettek

Tovább menetel az AutoWallis: újabb országot hódítottak meg, új márkát is bevezettek

Jól illeszkedik a csehországi autókiskereskedelmi piacra való belépés az AutoWallis stratégiájába, a wigo carsharing után a wigo fleet márka bevezetésével pedig Magyarország első integrált mobilitási szolgáltatóját hozták létre. A magyarországi új autó piacon idén sokkal kedvezőbbek a folyamatok, mint tavaly, az elektromos autós szegmens pedig nemcsak itthon kap állami támogatást – egyebek mellett ezekről a témákról beszélt Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója a Portfolio Checklist csütörtöki adásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×