eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
A svájci Roger Federer a honfitársa, Stan Wawrinka ellen játszik a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban 2019. június 4-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Julien De rosa

Valami van a 40-hez közeledő Roger Federerrel

Nem tudni, mikor játszik újra, de két közelgő tornáját is lemondta.

A korábbi világelső Roger Federer térdsérülés miatt visszalépett a jövő héten Torontóban, illetve az egy héttel később Cincinnatiban sorra kerülő keménypályás tenisztornáktól.

A negyvenedik születésnapját vasárnap ünneplő svájci játékos tavaly kettős térdműtéten esett át, idén a negyeddöntőig jutott a wimbledoni Grand Slam-tornán, és azóta nem lépett pályára, a tokiói olimpián sem indult el. Újabb térdfájdalmai kétségessé teszik szereplését az augusztus 30-án kezdődő amerikai nyílt bajnokságon.

A hússzoros Grand Slam-tornagyőztes Federer hétszeres bajnok Cincinnatiban, Torontóban pedig kétszer győzött.

A szervezők csütörtökön azt is bejelentették, hogy a japán fővárosban egyesben olimpiai aranyérmet nyert német Alexander Zverev, valamint az olasz Matteo Berrettini, a kanadai Milos Raonic és a spanyol Pablo Carreno Busta sem indul a következő két tornán. A világelső szerb Novak Djokovic már júliusban jelezte, hogy nem vesz részt az amerikai és a kanadai versenyen.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×