eur:
393.05
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Harry Kane, a Tottenham játékosa a madridi Wanda Metropolitano Stadionban tartott edzésen 2019. május 31-én. Másnap itt játssza a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét a Liverpool és a Tottenham Hotspur.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez

Újabb fejezet a Harry Kane-sagában

A futballista cáfolja, hogy megtagadta volna az edzések látogatását a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatánál.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes támadójátékos pénteken a közösségi oldalán azt írta, "bár nem részletezem sajátos helyzetemet, szeretném tisztázni, hogy soha nem tagadtam meg az edzéseken való részvételt".

Hozzátette, a tervek szerint szombaton ismét edzésbe áll a Tottenhamnél, amelyet csaknem tíz éve erősít.

Kane ezen a héten egyszer sem jelent meg az edzéseken - mert előbb a Bahamákon, majd Floridában nyaralt -, ezért büntetésre számíthat házon belül. A hírek szerint így próbálta kikényszeríteni, hogy engedjék átigazolni a Manchester City csapatába. Josep Guardiola, a bajnokcsapat vezetőedzője pénteken megerősítette, hogy továbbra is szeretnék megszerezni Kane-t, de leigazolása nem a Cityn, hanem a Tottenhamen múlik.

"Ő a Hotspur játékosa, és ha a Tottenham nem akar tárgyalni, akkor nincs mit tennünk" - mondta a katalán szakvezető.

A jelek és a hírek szerint a Spurs idén nyáron nem akarja eladni Kane-t, akinek három éve van hátra a hat idényre szóló szerződésből, és 150 millió fontos ajánlatra lenne szükség ahhoz, hogy a vezetőség bárkivel tárgyalóasztalhoz üljön.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×