eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Megint győzött a Kisvárda

A Kisvárda 2-1-re nyert a vendég Gyirmót ellen a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A hazai csapat, amely a teljes második félidőt emberhátrányban játszotta le, a címvédő Ferencváros idegenbeli legyőzése után gyűjtötte be ismét a három pontot.

Nem esett egymásnak a két csapat, negyedóra elteltével azonban a hazaiak enyhe mezőnyfölénybe kerültek, a vendégek pedig többnyire ellentámadásokból próbáltak veszélyeztetni. A játékrész közepén intenzívebbé vált a mérkőzés, mindkét oldalon akadt egy lesen elakadt veszélyes támadás, de egyébként nem alakult ki komoly helyzet. Bő fél óra elteltével jutottak vezetéshez a kisvárdaiak, akik ekkor éppen egy gyirmóti akciót megakasztva kontrából voltak eredményesek. Nem sokáig örülhettek azonban: szabadrúgás után csúsztatásból gyorsan egyenlített a vendégcsapat.

A félidő hajrájában Ötvös sárga lapot kapott, majd videoelemzést követően a játékvezető ezt visszavonta, és pirosat mutatott fel, mert a hazaiak középpályása beletalpalt Nagy vádlijába.

A második félidőből tíz perc telt el, amikor visszavette a vezetést az emberhátrányban játszó Kisvárda. Ezután sokat támadott a Gyirmót, akadtak is egyenlítési lehetőségei, de ezekkel nem tudott élni. Egyre jobban betömörült saját kapuja elé a hazai együttes, és szervezetten védekezve őrizte az eredményt.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×