eur:
393.15
usd:
364
bux:
72107.58
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szocsi, 2018. június 30.Az uruguayi Edinson Cavani (k) befejeli csapata első gólját Rui Patricio portugál kapusnak az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Uruguay – Portugália mérkőzésén a szocsi Fist Stadionban 2018. június 30-án. (MTI/AP/Darko Vojinovic)
Nyitókép: MTI/AP/Darko Vojinovic

Honfitársát vette maga mellé fontos posztra José Mourinho a Románál

Az AS Roma labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Rui Patrício, a portugál válogatott első számú kapusa.

A 33 éves játékos a Wolverhampton Wandererstől érkezik az olasz fővárosi klubhoz. A rómaiak 11,5 millió eurót fizetnek érte, de a megállapodás több olyan záradékot is tartalmaz, amely a teljesítményhez és az elért eredményhez kötődik.

Rui Patrício szerződése három évre, két évig szól – számolt be róla az AS Roma honlapja

"A Roma egy nagy klub és új kihívást jelent a számomra, izgatottan várom, hogy itt is kipróbáljam magam és segítsem az egyesületet a céljai elérésében" – idézte őt az oldal. A kapus hozzátette: trénere, a szintén portugál José Mourinho a világ egyik legjobbja, és már nagyon várja a vele való közös munkát.

A 2016-ban Európa-bajnok, 97-szeres válogatott játékos 2006 és 2018 között a lisszaboni Sportingban futballozott, azóta pedig az Wolverhamptonnál.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×