eur:
394.57
usd:
367.66
bux:
70493.65
2024. június 24. hétfő Iván
Babos Tímea és Fucsovics Márton az amerikai Nicole Melichar és a brazil Bruno Soares elleni játszma közben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosok versenyének nyolcaddöntőjében 2019. január 22-én. Babosék 3:6, 2:6 arányú vereséget szenvedtek.
Nyitókép: MTI/EPA/Ritchie Tongo

Nem indul a Fucsovics–Babos duó Wimbledonban

Eddig egyikük sem jelezte, miért lépett vissza a párosuk a vegyes páros küzdelmeitől.

Bár korábban úgy volt, hogy Fucsovics Márton és Babos Tímea elindul a wimbledoni tenisztorna vegyes páros küzdelmeiben, és a sorsolásnál össze is kerültek a Rohan Bopanna, Sania Mirza kettőssel, a torna hivatalos oldalán a sorsolásnál már nem a magyar páros szerepel az indiaiak ellenfeleként.

A wimbledoni torna weboldala szerint Mirzáék első körös ellenfele a szintén indiai Ramkumar Ramanathan, Ankita Raina duó lesz, és az esetükben jelzi is az oldal, hogy beugróként szerepelnek a versenyen – írja a nemzetisport.hu.

A lap megjegyzi, Babos Tímea elsősorban a weboldalán, míg Fucsovics Márton a Facebook-oldalán kommunikál a rajongóival, eddig egyikük sem tért ki arra, miért lépett vissza a párosuk a wimbledoni vegyes páros küzdelmeitől.

Mint ismert, Babos Tímea egyesben és női párosban is elbúcsúzott, míg Fucsovics Márton egyéniben és férfi párosban is versenyben van még.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Kölcsönhatások és többnézőpontúság – Interjú Mengyán Andrással

Kölcsönhatások és többnézőpontúság – Interjú Mengyán Andrással

A Magyar Nemzeti Bank által életre hívott művészeti gyűjteményt gondozó MNB Arts and Culture és a Fajó Alapítvány együttműködésében a Pesti Műhely munkásságát bemutató anyag jelenleg egy több várost érintő kiállítás-sorozaton szerepel Kínában. A Pesti Műhely által használt szitázógépet egykoron Mengyán András tervezte, akivel az MNB Arts and Culture készített interjút rendkívül sikeres életpályájáról és az alkotóközösségről. A műtárgy.com az alábbiakban ennek egy részét közli.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×