eur:
393.62
usd:
364.53
bux:
71848.11
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Fernando Alonso, a McLaren spanyol versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Abu-dzabi nagydíjának első szabadedzésére a Yas Marina versenypályán 2018. november 23-án, két nappal a futam előtt.
Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Fernando Alonso alig várta, hogy Lewis Hamilton végre kikapjon valakitől

A korábbi spanyol F1-világbajnok most úgy gondolja, hogy a Michael Schumacher rekordjait sorra megdöntő brit bajnok soha nem volt legyőzhetetlen.

Fernando Alonso a Twitteren Max Verstappen újabb futamgyőzelme és Lewis Hamilton újabb második helye után arra ragadtatta magát, hogy megírja, a brit soha nem volt legyőzhetetlen, és abbéli örömét is kifejezte, hogy ezt most Max Verstappen demonstrálja is - tudósít a Formula.hu.

Az Alpine Formula-1-es pilótája, 2005 és 2006 bajnoka úgy látja, Hamilton "kétségtelenül jó", de még jobb, hogy most két különböző istálló pilótája feszül egymásnak, ami nekik stressz, a nézőknek élvezet.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×