eur:
393.14
usd:
364.11
bux:
72170.46
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Twitter/Die Roten Bullen

Willi Orbán védőtársát elvitte a Liverpool

Ibrahima Konate az RB Leipzig másik kapusa, Gulácsi Péter egykori klubjához szerződött.

A Liverpool labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Ibrahima Konate, az RB Leipzig játékosa.

Az angol klub tájékoztatása szerint a francia középhátvéd július elsején csatlakozik a csapathoz. A Liverpool a szerződés részleteit nem közölte, ahogy azt sem, mennyit fizetett a német bajnokság ezüstérmesének, brit lapok viszont úgy tudják, hogy Konate lipcsei szerződésében 41 millió euróban határozták meg a kivásárlási árat.

A 22 éves játékos jelenleg a francia U21-es válogatottal készül a korosztályos Európa-bajnokság hétfőn rajtoló kieséses szakaszára.

A Liverpool a legutóbbi szezonban nem tudta megvédeni bajnoki címét, nem utolsósorban azért, mert a védelme gyenge lábakon állt, miután Virgil van Dijk és Joe Gomez is súlyosan megsérült.

Konate 2017-től szerepelt a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Leipzigben.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Digitalizáció és AI a követeléskezelésben: mik a veszélyek, mik a lehetőségek?

Digitalizáció és AI a követeléskezelésben: mik a veszélyek, mik a lehetőségek?

A Portfolio és EOS közös szervezésű követeléskezelési konferenciáján kilencedik alkalommal is a követeléskezelési trendek, a hatékonyságnövelés és a fejlődés irányait keressük vezető szakértők segítségével. 2024. szeptember 18-án a fókusz a kintlévőség-kezelésben alkalmazott mesterséges intelligencia és friss digitális megoldások jogi- technológiai- és pénzügyi aspektusain lesz.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×