eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A walesi Rhys Llewelyn Norrington-Davies (b) és a finn Nikolai Alho a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziója 4. csoportjának hatodik fordulójában játszott Wales - Finnország mérkőzésen Cardiffban 2020. november 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Ki hitte volna? Az MTK légiósa is ott lesz a futball Eb-n

Markku Kanerva finn szövetségi kapitány kijelölte válogatottja 26-os keretét a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra. Ez lesz a finnek első részévétele nagy tornán az 1980-as olimpia óta. Világ- vagy Európa-bajnokságon még nem vettek részt.

A névsorban, két hazai klubból beválogatott játékos mellett, dominálnak a légiósok, összesen tizenkét ország klubjából kerültek be játékosok a keretbe. Köztük van Nikolai Alho, az MTK hátvédje, aki január közep óta 13 mérkőzésen szerepelt a magyar élvonalban.

Az OTP Bank Liga légiósai közül Alhón kívül Olekszandr Zubkov szerepel az ukránok bő keretében, Róbert Mak bekerült a még nem végleges szlovák névsorba, s jó esély van arra, hogy Kire Risztevszki és Viszar Muszliu ott legyen majd az észak-macedón válogatottban.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×