eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Kazany, 2018. július 6.A belga Kevin De Bruyne gólja után a Brazília - Belgium mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében a Kazany Arénában 2018. július 6-án(MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz)
Nyitókép: MTI/AP/Thanászisz Sztavrakisz

Megtartja egyik legfontosabb emberét a Manchester City

Kevin de Bruyne nem is lehetne boldogabb.

Meghosszabbította 2025-ig Kevin de Bruyne szerződését az angol Premier League-ben éllovas, Bajnokok Ligája-negyeddöntős Manchester City.

A belga válogatottal világbajnoki bronzérmes labdarúgó öt és fél éve játszik a manchesteri csapatban, és azóta kétszer nyert angol bajnokságot, egyszer FA Kupát és négyszer Ligakupát. A 29 éves támadó középpályást 2020-ban az év legjobbjának választotta az angol profi labdarúgók szervezete.

"Nem is lehetnék boldogabb" - idézte De Bruynét klubja honlapja. - Amióta 2015-ben csatlakoztam a Cityihez, mindig itthon éreztem magam. Szeretem a szurkolókat, a családommal itt telepedtünk le Manchesterben, a játékom pedig sokat fejlődött" - tette hozzá.

De Bruyne úgy véli, jelenlegi klubjában minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából, így új szerződése aláírása egyértelmű döntés eredménye volt.

"Pályafutásom legjobb futballját játszom itt, és őszintén úgy gondolom, hogy még jobb is lehet" - folytatta.

Txiki Begiristain futballigazgató úgy vélekedett:

"ez egy nagyon jelentős pillanat a futballklub életében. Kevin vitán felül a világ egyik legjobb játékosa".

De Bruyne kedden góllal vette ki a részét a Borussia Dortmund 2-1-es legyőzéséből a Bajnokok Ligája negyedöntőjében zajló párharc első, hazai mérkőzésén. Mostanáig az összes sorozatot figyelembe véve 255 mérkőzésen lépett pályára a City színeiben és 65 gólt szerzett, valamint 105 gólpasszt adott.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Meglepő fordulat a boltokban: a tarolnak saját márkás termékek

Az elmúlt hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös, nagymintás felmérést végzett, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az eredmények megszülettek: több mint 10 ezer válaszadó szerint a saját márkás termékek ma már nem csupán olcsóbb alternatívát jelentenek a fogyasztók számára, hanem sok esetben minőségi választást is - írta a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×