eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Magyarock

Elnyerték a MOB-elnök autóját

Egy olimpiai kvóta kellett hozzá.

Korpási Bálint 2019-ben bronzérmet szerzett a 72 kg-os súlycsoport küzdelmeiben a Kazahsztánban megrendezett birkózó-vb-n. Az eseményen részt vett a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Kulcsár Krisztián is, aki megígérte, ha a versenyzőnek sikerül visszafogynia és kijutnia a 67 kilogrammosok mezőnyében az olimpiára, neki adja a szolgálati autóját.

Szombaton Korpási Bálint megszerezte a tokiói indulás jogát a budapesti viadalon, Kulcsár Krisztián pedig betartotta ígéretét, az elnöki autót 2021 októberéig a birkózó használhatja.

"Hosszú menet volt. A kvalifikációs versenyt tavalyról halasztották el, így újra kellett tervezni a felkészülést. Nehéz időszak volt, de örülök, hogy megrendezték a versenyt, és sikerült kijutnom. Ez volt az utolsó lehetőség az olimpiára, mindent erre tettem fel, örülök, hogy sikerrel jártam" - mondta az InfoRádiónak a birkózó.

Arról is beszélt, hogy a fogyasztás és a súly tartása nehéz volt, de mindent alárendelt a céljának.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×