eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
LeBron James, a Cleveland Cavaliers játékosa Brooklyn Nets elleni mérkőzésen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) 2018. március 25-i játéknapján New Yorkban. A Cleveland Cavaliers 121-114-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Foley

LeBron James átlépte a 35 ezres határt

A Los Angeles Lakers NBA-szupersztárja csak pillanatokig örülhetett ennek, kikaptak.

A Los Angeles Lakers 109-98-ra kikapott a vendég Brooklyn Netstől az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

A hazai együttesben LeBron James 32 pontot szerzett, és karrierje során átlépte a 35 ezer pontos határt, ami a ligában korábban csak Karl Malone-nak és Kareem Abdul-Jabbarnak sikerült.

Eredmények:

Milwaukee Bucks-Toronto Raptors 96-110

Los Angeles Lakers-Brooklyn Nets 98-109

Sacramento Kings-Miami Heat 110-118

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×